Om oss

På Aluspec AB har vi länge haft vår spetskompetens inom aluminium. Men nu är vi lika pålitliga inom även svart järn och rostfritt stål – allt för att du som kund ska få det du söker. Vänd dig till oss så tar vi din idé till liv.

Aluminiumexpert som breddat ut

Med väldigt skickliga svetsare kan vi utföra så gott som allt du som kund är i behov av. Oavsett hur komplex din ritning eller idé är kan vi producera en produkt av högsta kvalitet som du kommer att bli nöjd med. Vi är certifierade och har olika typer av svetslicenser som alla visar vår seriöshet och kompetens.
 
Vi är stolta över det goda rykte vi har jobbat upp genom åren och kommer alltid att fortsätta sätta dig som kund först. Sedan starten 1993 har företaget och verksamheten rullat på bra där det bästa alltid är att ge våra kunder det de är i behov av.

Komplett företag med unik bredd

Vi har lång, samlad erfarenhet av svetsning och bearbetning av produkter i aluminium. Ett material som inte rostar och samtidigt är både lätt och starkt. Detta gör att aluminium lämpar sig för bland annat försvarsprodukter och marina applikationer. Vår kompetens inom svetsning rör sig förutom aluminium även inom svart järn och rostfritt stål.
 
Vi utgår från Örnsköldsvik men levererar över hela världen.

Kontaktuppgifter

Pasi Saarinen VD
Tel: 070 – 377 37 47
​​​​​​​E-post: pasi.saarinen@aluspec.se