Aluminiumproduktion

Med lång, samlad erfarenhet inom svetsning och bearbetning av produkter i aluminium producerar vi utifrån dina idéer och ritningar. Du får en högkvalitativ produkt med bästa förutsättningar.

Certifierad aktör inom aluminiumproduktion

När du är i behov av en aluminiumprodukt är vi rätt aktör att vända sig till. Med många lyckade uppdrag bakom oss har vi samlat på oss ovärderlig erfarenhet som hela tiden ökar vår skicklighet. Våra produkter är alltid av högsta standard och vi kan dels göra dessa helt utifrån dina ritningar, dels hjälpa till med projekteringen.
 
Med Örnsköldsvik som utgångspunkt levererar vi produkter över hela världen. Våra kunder befinner sig inom områden som till exempel offshore, försvarsindustrier och båtvarv. Vi är certifierade efter rådande standarder.

Aluminiums fördelar

Aluminium är ett material som inte rostar samtidigt som det är både lätt och starkt. Det tål mycket yttre påverkan och är bland annat saltvattenbeständigt. Tack vare dessa egenskaper lämpar sig aluminium för bland annat försvarsprodukter och marina applikationer. Du får en produkt med god hållfasthet som håller sig i bra skick länge. 
 
Vi kan göra allt från båtar och båthytter, detaljer till båtar. Oavsett vad du är i behov av kan du räkna med hög kvalitet till ett rättvist pris hos oss. Aluminium är ett mer kostnadseffektivt alternativ till rostfritt stål men har många starka egenskaper som gör materialet attraktivt. 

Du har lagt till en ny text

Ändra texten till vad du vill

Vill ni tala med en expert kontakta

Pasi Saarinen VD
Tel: 070 – 377 37 47
​​​​​​​E-post: pasi.saarinen@aluspec.se